Doe mee en win!

Maak kans op een gesigneerd exemplaar van Peter Terrin’s nieuwste roman Patricia! Boekwinkeltjes en Boekenpost verloten 5 gesigneerde exemplaren. Stuur een mail naar info@stipmedia.nl o.v.v. van uw naam, adres en mailadres. Meedoen kan tot en met 5 mei 2019.

Peter Terrin
Peter Terrin (1968) debuteerde in 1998 met de verhalenbundel De code. Sindsdien publiceerde hij acht romans, een tweede verhalenbundel, theaterteksten en de novelle Het antwoord die in 2016 verscheen als geschenkboek van de Vlaamse onafhankelijke boekhandels. De hoofdpersonen in zijn
boeken krijgen vaak te maken met een vijandige en vreemde buitenwereld en bedreigingen waar ze geen invloed op hebben en die tot angst en verwarring leiden. Spanning en dreiging zijn op een subtiele, maar ook benauwende manier aanwezig.

Jury’s van de grote literaire prijzen erkenden al snel de kwaliteit van zijn werk. Met zijn tweede roman (Blanco, 2003) haalde hij voor het eerst de longlist van de AKO Literatuurprijs.

Boekenpost
Lees in de mei/juni editie van Boekenpost over het schrijverschap van Terrin en zijn nieuwste roman Patricia. Bestel online een los nummer of neem een Boekenpost abonnement.