Winnaars Liefde, als dat het is
Deze winactie is inmiddels afgelopen. De prijswinnaars van Liefde als dat het is zijn Eliza Verdoold, Ard Broos en Doede van Dijk.

Muziek en literatuur – Arthur Japin en Daria van den Bercken
Boekenpost is altijd op zoek naar de leukste literaire uitjes. Lees in de januari/februari editie over ‘Japins Tsjaikovski’, een bijzondere voorstelling waarin schrijver Arthur Japin en pianiste Daria van den Bercken muziek en tekst met elkaar verbinden. De voorstelling is op 4 maart vanaf 20.00 uur te zien in TivoliVredenburg. Bestel nu een kaartje met korting, gebruik de actiecode literatuur20

Boekenpost – Je raakt niet uitgelezen!
Het magazine Boekenpost brengt verrassende artikelen over al het moois uit de literaire wereld: recente uitgaven en klassiekers of verborgen parels van weleer, terecht bejubeld of onterecht in de vergetelheid geraakt. Het magazine staat volop leestips, achtergrondverhalen en boekanalyses. Ook wordt aandacht besteed aan prenten, boekcuriosa en antiquarische boeken. Vaste prik is de agenda van markten, veilingen, exposities en literaire uitstapjes. Boekenpost verschijnt 6 keer per jaar. Bestel nu een los nummer (€ 7,75) of neem een jaarabonnement voor slechts € 31,95.