Met trots presenteren wij: de vernieuwde Boekenpost! Vanaf dit nummer mogen wij een nieuwe groep abonnees verwelkomen, die voorheen op het blad Livre (De Boekensalon) geabonneerd waren. Een goed moment om Boekenpost te vernieuwen en nog mooier te maken voor onze lezers, al blijft onze missie hetzelfde. Want nog steeds streven we ernaar om u verrassende en sterke artikelen te brengen over al het moois dat de literaire wereld in de loop der tijd heeft voortgebracht: hoge literatuur en lectuur, recente uitgaven en klassiekers of verborgen parels van weleer, terecht bejubeld of onterecht in de vergetelheid geraakt. In dit nummer vieren we het vijftigjarig jubileum van Remco Camperts zinnenprikkelende Tjeempie! en volgen we Louis Couperus naar Zuid-Europa, Indië en Noord-Afrika (Napels: “een ploertige stad”; Nice: “een dolle belofte van wellust”). Ook introduceren we een aantal nieuwe rubrieken. Zo leest u de ervaringen van een veelbelovende debutant in ‘Het debuut’, ziet u een topstuk uit de verzameling van het Literatuurmuseum in ‘De collectie’ en geeft een boekenliefhebber een inkijkje in zijn leesgedrag in ‘De boekenkast’. Als u een abonnee van Livre was, bent u misschien vooral op zoek naar interessante stukken om met uw leesclub te delen. Blader dan naar ‘Het dossier’ in het midden van het blad, een gedegen analyse van het werk van Bert Natter, of bekijk de leesclubtip op pagina 29. Iedereen veel leesplezier!
P.S. Wij stellen uw mening over de nieuwe Boekenpost of suggesties en tips zeer op prijs: mail ons op info@boekenpost.nl

  • De klassieker Margot Dijkgraaf leest Hella Haasse
  • Het ambacht Redder van een boek
  • Het dossier Bert Natter Ze zullen denken dat we engelen zijn
  • Boeken op een voetstuk: Spinoza
  • 50 jaar Tjeempie! Camperts opwindende cultboek uit 1968
  • Pas verschenen; Leesclubtip, en nog veel meer in de nieuwe Boekenpost.

Jaarabonnement op ons blad!

Voor maar €38,- per jaar geniet u
een jaar lang van Boekenpost

Los nummer KOPEN?

Benieuwd naar een vorige editie van boekenpost, of wilt u heel specifiek een los nummer bestellen? 

ADVERTEREN IETS VOOR U?

Wilt u ook een advertentie plaatsen? Neem contact op met verkoop@stipmedia.nl.

TIP DE REDACTIE!

Boekenpost hoort graag uw mening of ideeën. Heeft u suggesties voor artikelen of tips voor de redactie? Laat het ons dan weten en mail ons op info@boekenpost.nl! Persberichten over nieuwe uitgaven of evenementen op boekengebied zijn natuurlijk ook welkom.

contactgegevens

Bezoekadres:
Louise de Colignystraat 25-A in Alkmaar

Postadres
:
Louise de Colignystraat 15, 1814 JA Alkmaar

Tel.: +31 (0)72 531 49 78
E-mailinfo@stipmedia.nl

KvK : 37114134
BTWnr: NL191555411B01

Mailadressen

Volg ons ook via

© 2018 Stip Media