Kyrian Esser wint Write Now! 2017

 Bijna duizend jongeren stuurden dit jaar hun eigen geschreven tekst in voor Write Now! De grootste schrijfwedstrijd van Nederland en Vlaanderen. In april en mei vonden tien regionale voorrondes plaats, waar vijftien finalisten uit voortkwamen. Deze kregen de opdracht om binnen drie weken een nieuwe tekst te schrijven voor de finale op zondag 25 juni in UBIK/WORM in Rotterdam.  

Het verhaal van de 24- jarige Kyrian Grote lijnen, kleine mannen werd door de jury geprezen om het inlevingsvermogen en de mooie, verzorgde taal. ‘Hier is een schrijver aan het woord die ambitieus schrijft, maar nergens pretentieus wordt’ aldus de jury, die alle verhalen anoniem las.

Eerdere prijswinnaars van Write Now! Zijn onder meer Lize Spit (2013), Niña Weijers (2010) en Maartje Wortel (2007). De volgende editie van Write Now! gaat van start in januari 2018.
Kyrian Esser wint met Grote lijnen, kleine mannen een MacBook, een schrijfopleiding bij de Schrijversacademie, publicaties in De Morgen en Trouw en optredens tijdens Tilt en Geen Daden Maar Woorden Festival.

stapelboeken

Dit is slechts een selectie van het actuele boekennieuws.
Nog meer boekennieuws lezen? Kijkt u dan op boekennieuws.nl.

Twitter

Social media

twitterFacebook

Contact

Stip Media

Louise de Colignystraat 15 

1814 JA Alkmaar

+3172 531 49 78

info@boekenpost.nl